Cursuri pentru liceeni | American Hotel Academy

American Hotel Academy, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Brasov, propune tinerilor din liceele brasovene proiectul “Cum sa-mi planific cariera” – serie de seminarii dedicate ce isi propun sa-i ajute pe liceeni sa invete cum sa isi seteze obiective realizabile, sa-si descopere interesele si valorile astfel incat sa-si creioneze mai usor cariera. De asemenea, in cadrul acestor cursuri tinerii vor invata sa descopere si sa recunoasca diferitele modalitati prin care oamenii comunica nonverbal dar si sa descopere tipurile de comunicare (pasiva, agresiva, asertiva) si cum afecteaza ele relatiile cu oamenii.

Perioada de desfasurare: 19.02 – 21.02.2014

Detalii organizatorice:

  • Participarea este gratuita si se face in baza inscrierii prealabile
  • Participantii vor primi din partea American Hotel Academy si a Inspectoratului Scolar Judetean Brasov, diplome de participare la finalul fiecarui workshop.
  • Numarul de workshopuri la care pot participa cei interesati este nelimitat
  • Activitatile vor fi conduse de catre un trainer cu specializarea “Formator”, lector al cursului de Career Development din cadrul American Hotel Academy si Consilier psihologic in supervizare.

Data: 19 Februarie 2014
Ora: 17:00
Descriere: Aflati la ce sunteti buni si ce meserie vi se potriveste mai bine in functie de abilitatile si personalitatea voastra. Invatati sa va faceti un plan pentru viitoarea voastra cariera si sa va setati corect obiectivele.

Data: 20 Februarie 2014
Ora: 17:00
Descriere: In cadrul acestui seminar vei descoperi care sunt diferitele modalitati prin care oamenii comunica nonverbal, vei invata sa decodifici emotiile interlocutorului prin expresiile sale faciale, pozitia corpului, gesturile mainilor etc.

Data: 21 Februarie 2014
Ora: 17:00
Descriere: Invatati sa comunicati eficient, in acord cu voi insiva si ceilalti din jurul vostru. Asertivitatea va poate ajuta in primul rand sa va controlati nivelul de stres si sa va dezvoltati abilitatea de va gestiona emotiile negative.