Filosofia | American Hotel Academy

AMERICAN HOTEL ACADEMY se constituie ca un centru cu specific international, de invatamant superior cu caracter profesional pentru industria ospitalitatii.

AMERICAN HOTEL ACADEMY imbina curricula, standardele educationale si certificarile de la institute educationale de profil si universitati din Statele Unite, Marea Britanie sau Elvetia, tari cu traditie si experienta indelungata in pregatirea profesionala in managementul ospitalitatii.

AMERICAN HOTEL ACADEMY ofera astfel tinerilor din Romania accesul la aceeasi pregatire profesionala, materiale de studiu, stagii de practica si aceleasi certificari pe care le-ar obtine daca ar studia in strainatate, in cadrul universitatilor partenere, dar o fac aici la costuri adaptate realitatilor economice romanesti.

In cadrul scolii s-a creat un mediu academic inovator ce se bazeaza pe o metodologie de predare ce imbina teoria si practica, pe atentie individualizata si focusata pe abilitatile de invatare ale fiecarui student, pe o internationalizare inerenta si necesara pentru o institutie academica din domeniul ospitalitatii.

Inca de la primul contact cu studentii se urmareste dezvoltarea abilitatilor acestora prin cursuri teoretice, aplicatii practice sau prin activitati extracuriculare.
Experienta educationala a studentilor este completata cu legatura stransa pe care scoala o are cu industria ospitalitatii. Astfel, studentii au ocazia sa intalneasca lideri in domeniu care viziteaza scoala periodic sau primesc studentii in vizite de studiu sau stagii de practica.

Scoala asteapta ca studentii sa isi ia un angajament ferm in ceea ce priveste parcursul academic, implicarea si seriozitatea cu care abordeaza situatiile intalnite pe parcursul studiilor. La randul sau, toata echipa AMERICAN HOTEL ACADEMY ofera studentilor intreaga atentie – de la primul contact cu acestia in calitate de candidati, la admitere, apoi in timpul studiilor, dar si dupa absolvire pentru a sprijini efortul acestora de a dezvolta o cariera de succes in industria ospitalitatii.