Admitere 2019 | American Hotel Academy

Program Date incepere cursuri Perioade de inscriere
Licenta 24 Septembrie 2019 17 Noiembrie 2018 Р18 Septembrie 2019
Master 24 Septembrie 2019 17 Noiembrie 2018 Р18 Septembrie 2019

Este aceasta cea mai potrivita cariera pentru tine?

Managementul Hotelier este o cariera frumoasa, dar nu este pentru oricine. Ca sa poti reusi, ai nevoie de o personalitate aparte si de o serie de aptitudini speciale, cum ar fi:

  • spirit comercial; te descurci cu cifrele, iti place sa faci afaceri, iti place sa servesti clientii, si intelegi ca reusita in afaceri consta in a-i satisface pe acestia.
  • abilitati organizatorice; iti place sa planifici, sa te organizezi pe tine si pe cei din jur, nu te sperie situatiile de urgenta – chiar preiei initiativa.
  • aptitudini de relationare interumana si atentie la cei din jurul tau; ai o perceptie dezvoltata fata de cei din jurul tau si fata de nevoile acestora; stii cand si de ce au nevoie, cand si cum sa ii abordezi fara sa ii deranjezi.
  • dragoste de viata; ai o personalitate deschisa, iubesti viata in toate aspectele acesteia, te inconjori de cat mai multi oameni, si crezi ca un hotel nu este doar un loc pentru dormit, ci un instrument de a creea experiente memorabile pentru oaspetii care ii calca pragul.
  • deschidere internationala; iti place sa cunosti cat mai multi oameni de diferite nationalitati si culturi si sa inveti despre acestia, si in acelasi timp le respecti traditiile si credintele.
  • motivatie, energie, pasiune si placere; esti foarte motivat sa reusesti in cariera, in motivatie gasesti energia necesara de a munci mult si de a depasi situatii dificile, si toate acestea le faci cu pasiune si cu placere.

Este American Hotel Academy cea mai potrivita scoala pentru tine?

Daca iti doresti o cariera internationala in management hotelier si doresti sa urmezi un program modern, la standarde internationale, si profilul personalitatii tale se potriveste cu descrierea de mai sus, American Hotel Academy este o scoala potrivita pentru tine si tu un student potrivit.