Bun venit | American Hotel Academy

Sebastian final mic

 

American Hotel Academy a luat fiinta in 2007 in Brasov, Romania, ca prima scoala internationala de management hotelier din tara, avand ca scop principal oferirea de programe educationale si de training, cursantilor romani interesati sa urmeze o cariera la nivel global.

Credem in imbinarea educatiei orientate profesional cu formarea competentelor prin pozitionarea intr-un cadru international a unei varietati de discipline in management hotelier, ce nu sunt disponibile in cadrul institutiilor traditionale de invatamant superior.

Aceasta reprezinta fundatia pe care a fost cladita scoala si acesta este modul prin care ne sprijinim studentii in a-si atinge obiectivele in cariera.

Studentii nostri beneficiaza in acest moment de sprijinul unui corp didactic international format din peste 30 de profesionisti experimentati si profesori certificati la nivel de master sau doctorat. Cursurile si sesiunile practice au loc in scoala din centrul Brasovului, un frumos oras situat in inima tarii – in timp ce stagiile de practica in industrie sunt oferite in special in Statele Unite si Europa.

Dupa ce am reusit sa implementam cu succes primul program international de invatamant superior din Romania in domeniul managementului ospitalitatii, Academia isi largeste orizontul deschizandu-si portile catre studentii internationali prin crearea celui de-al doilea centru de studii, situat in New York.

Rezultatul final, spre care tindem, este crearea unui grup global de absolventi ce vor deveni viitorii lideri la nivel corporate, viitorii antreprenori, ce vor dezvolta mai departe si vor reinventa industria ospitalitatii.

Fie ca esti un viitor student ce exploreaza diferite optiuni pentru o cariera interesanta, fie esti un angajator in cautare de viitoare talente, te invit sa afli mai multe despre Academica nostra si abia astept sa iti urez Bun Venit intr-unul din centrele noastre din Brasov, Romania sau din New York, Statele Unite.

Sincerely,

Sebastian Georgescu

Co-Founder & Administrator