Cand? : Sambata, 21 octombrie 2017
De la ce ora? : De la ora 11:00 (inregistrarea se va face incepand cu ora 10.30).
Unde?: La sediul nostru de pe Str. Vlad Tepes, nr 16, din Brasov ( de langa Teatrul Dramatic).
Ce se intampla acolo?: Are loc unul dintre cele mai importante evenimente din cadrul  American Hotel Academy- Internship-uri si cariera!

Prima parte a evenimentului va debuta cu o prezentare facuta de Ana Leah – Head of Students Services, in cadrul American Hotel Academy. Se va pune accent pe trasaturile necesare pentru a deveni om de ospitalitate, pe comunicarea non-verbala (cum incrucisarea mainilor in fata unui angajator creaza refuzul de a comunica, cum zambetul este elementul central in ospitalitate), pe comunicarea asertiva, pe faptul ca umorul sau crearea unei atmosfere placute sunt esentiale in aceasta industrie. Veti avea ocazia sa realizati un test de interese si valori, in urma caruia, vi se vor determina domeniile ce vi se potrivesc.

A doua parte a evenimentului va avea ca prezentatori studenti din anii II si III la American Hotel Academy. Acestia au parcurs stagiile de practica platite (a internship-urilor) din SUA,China, Germania, Italia, Belgia sau Grecia si isi vor expune experientele, ceea ce au invatat in acele luni, iar la final va vor raspunde la intrebari.

Nota: American Hotel Academy ofera programe educationale de licenta si master in ospitalitate prin combinarea teoriei cu practica nationala si internationala in Europa si America.

Cum pot sa ma inscriu? : Completand formularul de mai jos sau sunand la telefonul 0268/ 455401 sau trimitandu-ne un e-mail pe info@aharomania.ro.
Pot sa vin insotit/ (a)? : Sigur ca da! Poti veni cu parintii, cu fratele, cu sora sau cu matusa, sau pur si simplu iti poti lua un prieten bun cu tine. Va puteti sfatui si puteti pune si mai multe intrebari impreuna! Va rugam doar sa specificati acest aspect in formular/ mail.
Cat va costa? : Inscrierea la eveniment este gratuita (sau cum ar spune hotelierii it is complimentary). Enjoy your time with us!

*Pentru a va asigura participarea la acest eveniment, va rugam sa va inscrieti utilizand formularul din partea stanga a paginii.

Echipa American Hotel Academy

Nume (obligatoriu)

Prenume (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de e-mail (obligatoriu)

De unde ati auzit de noi? (obligatoriu)

Liceu / Institutie (obligatoriu)

Clasa (obligatoriu)

Orasul (obligatoriu)

Veniti insotit? (obligatoriu)

captcha