Parinti | American Hotel Academy

Bun venit pe pagina parintilor! Impreuna cu dumneavoastra, ne propunem ca studentii sa-si termine studiile cu succes!

Prin intermediul acestei pagini, American Hotel Academy isi propune:

•    Sa imbunatateasca comunicarea cu parintii / familiile studentilor
•    Sa raspunda unor intrebari sau neclaritati pe care le puteti avea ca parinti
•    Sa va transmitem informatii relevante despre:
– experienta studentilor la American Hotel Academy
– suportul acordat studentilor de catre scoala
– suportul necesar studentilor din partea parintilor
– cultura, viziunea si regulamentele scolii

American Hotel Academy ofera studentilor o serie de servicii si oportunitati, pe care le puteti explora in paginile acestui website, impreuna cu beneficiile lor.

Printre cele mai importante, consideram a fi:

•    Dezvoltarea personala si a carierei prin dobandirea de cunostinte, abilitati si experienta practica intr-un mediu profesional sau prin acces la resurse si oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.

•    Acreditare profesionala si specializata – domeniul in care studentii nostri doresc sa-si construiasca o cariera este unul care cere un anumit nivel de pregatire educationala si profesionala, nivel pe care scoala il ofera prin acreditarile obtinute, cadru academic si experientele pe care le faciliteaza in cadrul scolii.

•    Experienta studenteasca – ofera sansa studentilor inca din timpul scolarizarii de a cunoaste oameni noi, profesionisti internationali si nationali in domeniul ospitalitatii si de a participa la competitii internationale sau alte evenimente de conectare cu industria ospitalitatii. De asemenea, invata sa-si castige independenta si acumuleaza experienta de viata.

Pentru a explora oportunitatile pe care le ofera scoala noastra studentilor, va invitam sa vizitati si celelalte pagini ale website-ului nostru. De asemenea, pentru a fi mereu in contact cu ce se intampla nou la scoala, va invitam sa dati LIKE paginii de facebook a scolii: facebook.com/aharomania