Sa ne cunoastem! | American Hotel Academy

Arad 6 – 9 Noiembrie C. Economic
L. Ped. D. Tichindeal
C.N. Elena Ghiba Birta
LT Alexa Popovici
C.N. Vasile Goldis
C. Tehn. Ind. Alimentara
C.N. Moise Nicoara
Targu Mures 27 – 30 Noiembrie C.N. Alexandru Papiu Ilarian
C.N. Unirea
CEc Transilvania
CT Electromures
LT Bolyai Farkas
CN Mircea Eliade Sighisoara

American Hotel Academy doreste sa acorde posibilitatea viitorilor sai studenti cat si parintilor acestora de a cunoaste si de a invata cat mai multe despre scoala inainte de a lua decizia de a studia aici. In acest sens, va invitam sa ne vizitati, sa asistati la cursuri sau sa vorbiti cu studentii nostri.

Turul Scolii

Ne puteti vizita oricand in timpul saptamanii, de luni pana vineri intre 9 – 17, si un reprezentant al Biroului de Admiteri va va oferi un tur al scolii si va raspunde la toate intrebarile dumneavoastra.
Pentru turul scolii nu este necesara programare, si se ofera oricand in cursul anului calendaristic, mai putin in timpul sarbatorilor legale: 1,2 Ianuarie, prima si a doua zi de Pasti, 1 Mai, 1 Decembrie, 25, 26 Decembrie.

Asistati la cursuri

Daca doriti sa asistati la unul sau mai multe dintre cursurile American Hotel Academy, ca parte a procesului dumneavoastra de informare despre scoala noastra, sunteti bineveniti sa o faceti si va rugam sa contactati Biroul de Admiteri in vederea unei programari in acest sens. Asistarea la cursuri este posibila doar in timpul semestrelor academice.

Intalniti studentii nostri

Daca doriti sa intalniti studentii nostri si sa discutati cu acestia despre experienta lor in cadrul scolii noastre, va rugam sa contactati Biroul de Admiteri in vederea unei programari in acest sens.

Pentru localizarea American Hotel Academy, va rugam vedeti Harta.