Sa ne cunoastem! | American Hotel Academy

Reprezentantii American Hotel Academy viziteaza licee din toata tara pe parcursul anului scolar; au loc seminarii, prezentari, intalniri cu elevii, cu profesorii si consilierii acestora.

Afla mai jos cand vom fi in liceul tau si vino sa ne cunoastem!

Iasi 14-17 Nov L.T. D. Cantemir
L.T. Al. I. Cuza
C.N. Emil Racovita
C.N. Mihai Eminescu
L.T. G. Ibraileanu
L.T. Vasile Alecsandri
C.N. C. Negruzzi
C.N. Iasi
L.T. Miron Costin
CN Iasi
CEc Administrativ

 

Constanta 21-23 Nov L. International Informatica
L.T. Decebal
L.T. George Calinescu
C.Comercial Carol I
C.N. Pedagogic Const. Brattescu
C.N. Mircea Cel Batran
C.N. Mihai Eminescu
L.T. Traian
L.T. Lucian Blaga
L.T. Ovidius
LT M Kogalniceanu
C.Comercial Carol I
G.S. Ec. Virgil Madgearu

 

Mangalia 24 Nov LT Callatis Mangalia
C Ec Mangalia

American Hotel Academy doreste sa acorde posibilitatea viitorilor sai studenti cat si parintilor acestora de a cunoaste si de a invata cat mai multe despre scoala inainte de a lua decizia de a studia aici. In acest sens, va invitam sa ne vizitati, sa asistati la cursuri sau sa vorbiti cu studentii nostri.

Turul Scolii

Ne puteti vizita oricand in timpul saptamanii, de luni pana vineri intre 9 – 17, si un reprezentant al Biroului de Admiteri va va oferi un tur al scolii si va raspunde la toate intrebarile dumneavoastra.
Pentru turul scolii nu este necesara programare, si se ofera oricand in cursul anului calendaristic, mai putin in timpul sarbatorilor legale: 1,2 Ianuarie, prima si a doua zi de Pasti, 1 Mai, 1 Decembrie, 25, 26 Decembrie.

Asistati la cursuri

Daca doriti sa asistati la unul sau mai multe dintre cursurile American Hotel Academy, ca parte a procesului dumneavoastra de informare despre scoala noastra, sunteti bineveniti sa o faceti si va rugam sa contactati Biroul de Admiteri in vederea unei programari in acest sens. Asistarea la cursuri este posibila doar in timpul semestrelor academice.

Intalniti studentii nostri

Daca doriti sa intalniti studentii nostri si sa discutati cu acestia despre experienta lor in cadrul scolii noastre, va rugam sa contactati Biroul de Admiteri in vederea unei programari in acest sens.

Pentru localizarea American Hotel Academy, va rugam vedeti Harta.