Sa ne cunoastem! | American Hotel Academy

Arad 16- 19 Ianuarie LT Alexa Popovici
C.N. Elena Ghiba Birta
L. Ped. D. Tichindeal
C.N. Moise Nicoara
C.N. Vasile Goldis
C. Economic
CTehn Ind Alimentara
Ploiesti 23, 25 Ianuarie CN IL Caragiale
CN AI Cuza
CN Mihai Viteazul
CN Nichita Stanescu
CEc Virgil Madgearu
CTehn V Slavescu
CTehn Sf Apostol Andrei
Baicoi 25  Ianuarie LT Constantin Cantacuzino
Targoviste 26 Ianuarie CN E Vacarescu
CN C Carabella
CN C Cantacuzino
C Ec I Ghica

American Hotel Academy doreste sa acorde posibilitatea viitorilor sai studenti cat si parintilor acestora de a cunoaste si de a invata cat mai multe despre scoala inainte de a lua decizia de a studia aici. In acest sens, va invitam sa ne vizitati, sa asistati la cursuri sau sa vorbiti cu studentii nostri.

Turul Scolii

Ne puteti vizita oricand in timpul saptamanii, de luni pana vineri intre 9 – 17, si un reprezentant al Biroului de Admiteri va va oferi un tur al scolii si va raspunde la toate intrebarile dumneavoastra.
Pentru turul scolii nu este necesara programare, si se ofera oricand in cursul anului calendaristic, mai putin in timpul sarbatorilor legale: 1,2 Ianuarie, prima si a doua zi de Pasti, 1 Mai, 1 Decembrie, 25, 26 Decembrie.

Asistati la cursuri

Daca doriti sa asistati la unul sau mai multe dintre cursurile American Hotel Academy, ca parte a procesului dumneavoastra de informare despre scoala noastra, sunteti bineveniti sa o faceti si va rugam sa contactati Biroul de Admiteri in vederea unei programari in acest sens. Asistarea la cursuri este posibila doar in timpul semestrelor academice.

Intalniti studentii nostri

Daca doriti sa intalniti studentii nostri si sa discutati cu acestia despre experienta lor in cadrul scolii noastre, va rugam sa contactati Biroul de Admiteri in vederea unei programari in acest sens.

Pentru localizarea American Hotel Academy, va rugam vedeti Harta.