Pe 25 octombrie 2017, doua reprezentante ale celui mai mare resort tropical acoperit din Germania, “Tropical Island” au sosit la American Hotel Academy pentru a selecta stagiarii din vara anului 2018. Dominique Janssen in calitate de Change & Project Manager si Ilona Dijkhoff – Junior Project & Quality Manager la “Tropical Island” au prezentat minunatul resort si joburile disponibile pentru anul urmator. Tropical Island are o capacitate de 6000 vizitatori pe zi, 285 camere de cazare, 6 restauante si 4 baruri, zona de SPA si de entertaniment.

Numarul total de angajati este de 609 dar aplicatiile studentilor din carul industriei ospitalitatii, in cautare de joburi pe perioada verii, sunt bineveniti. Joburile puse la dispozitia studentilor nostri au fost din diferite domenii precum: Food & Beverage, Front Office, Housekeeping, Entertainment, SPA & Wellness, Graphic & Design, Sales & Marketing, Revenue Management and Health Management.

Deoarece anul trecut, studenta noastra Irina Stana a ocupat, cu rezultate excelente, pozitia de Personal Assistant pentru CEO, si acest an reprezentantii Tropical Island au deschis pozitia pentru aplicantii de la American Hotel Academy.

Beneficiile studentilor aflati in stagiile de practica sunt urmatoarele: 500 Euro compensatie lunara, 60 Euro gift voucher pentru cheltuielile efectuate in interiorul resortului, cazare gratuita in camere de cate doua persoane in incinta resortului, 1 masa gratuita pe zi, 2 zile de concediu pe luna, transport gratuit pana in oras, acces la sauna si fitness gratuit. Programul de lucru este de 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana.

14 studenti American Hotel Academy si-au manifestat interesul de a vizita si de isi efectua stagiul de practica in Germania aplicand pentru diferite joburi la “Tropical Island”.

In cadrul evenimentului “Internship & Cariera” organizat in data de 21 octombrie 2017, studenta noastra Amalia Ploscaru care a fost in internship la “Tropical Island” ne-a povestit ca a avut parte de o experienta deosebita. Singurul aspect care o ingrijora inainte de plecare era nivelul conversational de limba germana, deoarece a studiat-o numai in primul an academic la American Hotel Academy. Acum Amalia vorbeste fluent limba germana si reprezinta un exemplu de succes obtinut in urma efortului sustinut zilnic pentru a conversa intr-o limba straina.

In continuare va invit sa descoperiti cateva detalii despre mirificul paradis tropical acoperit din Germania situat la 60 km de Berlin. Temperatura medie, pe toata perioada anului, este de 26˚C, umiditatea de 60% iar temperatura apei variaza intre 28˚C si 32˚C. Insula este impartita in mai multe sectoare: mare tropicala, laguna, padure tropicala, camping, parc acvatic, sportiv si de aventura, zona de SPA, Sauna & Welness.

La sud de capitala Germaniei se afla cea mai mare padure tropicala acoperita din intreaga lume, acoperind o suprafata de 10000 m2. In aceasta padure se gasesc mai mult de 50000 de plante si peste 600 de specii de animale (incluzand pasari, broaste testoase, pesti si insecte).

Pasarile Flamingo, broastele testoase si pisica de mare thailandeza sunt cateva din atractiile oaspetilor.

Marea tropicala are o temperatura constanta de 28˚C si 200 metri de plaja cu nisip natural.

Piscina dedicata copiilor este dotata cu diferite jocuri pentru acestia si are o temperatura constanta de 35˚C. Pentru cei pasionati de adancurile marine, exista posibilitatea de a participala programul de diving.

Waterslide Towel este cel mai mare din Germania si promite o experienta de neuitat. Toboganul Power Turbo in care se poate atinge o viteza de pana la 70 km/h, toboganele cu valuri si slidurile River Tyre sunt cateva din atractiile care asigura o distractie garantata.

Pentru oaspetii care isi doresc o vacanta mai relaxanta, zona lagunei ii asteapta cu un peisaj de vis, apa cu o temperatura constanta de 32˚C, iluminare nocturna si o atmosfera feerica. Laguna este constuita cu minunate cascade si pesteri, tobogane subterane si deosebite mini piscine Whirlpool.

Tropino Club este zona in care puteti practica sporturi precum alpinism, canotaj, baseball, air hokey, tenis si fotbal de masa. Zona desemnata copiilor are un imens Parc Lego, piscina cu barcute, zone creative si de joc.

Resortul mai este dotat si cu o zona SPA si Wellness, piscine imense si jacuzzi, Fintess Club, Health Club, Airbrush Tatoo, Minigolf, Book Shop, Candy Shop, Sailors and Surfers Paradise.

Tropical Island” este un loc care impresionaza nu numai prin ingeniozitatea si diversitatea arhitecturala, dar si prin calitatea serviciilor oferite, fiind un resort de 4 stele.