Contact Us


Image Alt

Staff

Home | Română | Covid-19 | Staff
Plan Covid-19
Măsuri de protecție
Planificare an academic
Internship și carieră
Staff
Situația extraordinară generată de pandemia de corona virus SARS-CoV-2 a avut un impact semnificativ și asupra desfășurării activității personalului didactic și auxiliar al American European Education.
Fără excepție, tot personalul va respecta și implementa măsurile dispuse de autorități și prevăzute în legislație, cu scopul siguranței sănătății studenților și evitării răspândirii și îmbolnăvirii cu corona virus SARS-CoV-2.

Activitatea personalului

Informații importante privind activitatea personalului:

Academia va oferi constant angajaților informații și îndrumări cu privire la situația pandemică de îndată ce vor fi disponibile.

Activitatea personalului didactic va fi cu preponderență online sau onsite și va fi în conformitate cu orarul academic lansat pentru toate programele și pentru toți anii de studiu. Întâlnirile vor fi de asemenea cu preponderență online, iar în întâlnirile din instituție se va asigura respectarea măsurilor de protecție și de distanțare impuse.

Nu este exclusă din desfășurarea activității prezența în instituție, ori de cate ori este nevoie, cu respectarea cu strictețe a măsurilor împotriva COVID-19, pentru orice problemă/solicitare care are legătură cu activitatea personalului didactic.

Activitatea conducerii și a personalului auxiliar se va desfășura după un program flexibil cu respectarea măsurilor și numărului de persoane aflate concomitent în spații închise, în așa fel încât să asigure permanent serviciile suport pentru activitatea academică.

În acest context și în conformitate cu prevederile legislației muncii, se vor respecta deciziile conducerii privind programul de muncă al angajaților în regim de telemuncă sau muncă la domiciliu.

Considerăm că imunizarea prin vaccinare este cea mai bună cale de apărare împotriva pandemiei, motiv pentru care am hotărât ca toti angajații să se vaccineze pentru a putea relua cursurile onsite, în condiții de siguranță.