Contact

   

  Image Alt

  Despre noi

  Home | Depre noi

  Cine suntem?

  American Hotel Academy este o instituție de învățământ post-secundar care este recunoscută și autorizată de mai multe organizații profesionale din România si internaționale. AHA colaborează strâns cu diverse universități internaționale pentru a furniza programe educaționale de licență și master. Aceste programe pot fi urmate atât în campusul din Brașov, cât și online. Domeniile de studiu includ Managementul Ospitalității, Digital Business și Managementul Evenimentelor.
  American Hotel Academy face parte din AMERICAN EUROPEAN EDUCATION (AEE) – fondată în 2012, în Brașov – o organizație non-profit care pune accentul pe o educație orientată către industrie și practică, pe lângă partea teoretică, ținând cont de cele mai înalte standarde de calitate aplicate în Europa și Statele Unite ale Americii.

  Misiunea American Hotel Academy

  Misiunea American Hotel Academy

  Misiunea noastră este să oferim o experiență educațională profund transformațională, care să inspire și să încurajeze studenții să-și descopere și să-și dezvolte adevăratul lor potențial. Ne străduim să creăm un mediu de învățare dinamic, în care fiecare student să se simtă valorizat și încurajat să își urmeze pasiunile și să își atingă obiectivele academice și profesionale. Prin intermediul educației noastre centrate pe student, ne propunem să contribuim la creșterea și dezvoltarea fiecărui student, consolidând astfel nu doar cunoștințele lor, ci și abilitățile și încrederea în sine. În acest fel, American Hotel Academy se angajează să ofere studenților o pregătire academică și practică de înaltă calitate, care să le dezvolte competențe și abilități relevante pentru piața globală a muncii în domeniul ospitalității și al managementului afacerilor.

  parteneriate

  Parteneriatele noastre

  brasov

  Descoperă Brașovul

  Studiază în unul dintre cele mai frumoase și autentice orașe din România, care îmbină atmosfera medievală de altădată și frumusețea brută a naturii cu o multitudine de activități pentru toată lumea!