Contact

     

    American Hotel Academy

    PLANUL DE REACTIVARE A ANULUI ACADEMIC 2020 – 2021 ÎN CONTEXTUL COVID-19

    AEE CAMPUS

     

    Deoarece American European Education continuă să monitorizeze îndeaproape răspândirea SARS-CoV-2 (COVID-19), această pagină vă oferă informații în timp util despre măsurile adoptate, necesare redeschiderii campusului și despre siguranța desfășurării activității academice.

     

    Începând cu Septembrie 2020, obiectivul nostru este să revenim cât mai mult în activitatea noastră în campus, continuând să protejăm sănătatea studenților și a personalului nostru și să ne aliniem instrucțiunilor și prevederilor legale, precum și celor mai bune practici în combaterea coronavirusului.

     

    Măsuri sanitare de prevenire și protecție aplicate pentru reluarea activității în noul an academic.

     

    Pentru că ne preocupă sănătatea și siguranța cursanților și a angajaților noștri, am adoptat o serie de măsuri de prevenție privind desfășurarea activității academice din cadrul American European Education.

     

    1. Măsurile generale înainte de începerea activităţii, în actualul context epidemiologic, sunt următoarele:

     

    • Se vor realiza prestabilirea şi marcarea circuitelor de acces şi ieşire din unitate astfel încât să se asigure păstrarea distanţării sociale; intrarea şi ieşirea din unitate se vor face respectând un circuit separat al persoanelor care intră faţă de cele care ies.
    • Se va asigura triajul epidemiologic la începerea fiecărei sesiuni de instruire. Efectuarea triajului epidemiologic al personalului angajat şi cursanţilor se efectuează la începutul programului, de către o persoană desemnată anume în acest scop. Dacă se constată menținerea unei temperaturi peste 37,3° Celsius sau/şi prezența de simptome respiratorii şi/sau alte semne/simptome de boli infecto-contagioase acute, personalul/cursantul nu va fi primit la program. Personalul/Cursantul cu simptome respiratorii, febră şi cu oricare alte semne/simptome de boli infecto-contagioase acute nu se va prezenta la lucru/cursuri şi va anunţa această situaţie conducătorului instituţiei.
    • Afișarea grafică în locuri vizibile a regulilor generale ce trebuie respectate;
    • Asigurarea amplasării dispenserelor cu dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool, la intrarea în unitate şi la intrarea în sălile de activităţi. Accesul în instituție și în sala de curs se va realiza doar după dezinfectarea mâinilor.
    • Transmiterea materialelor de curs/fişelor de lucru/suporturilor de curs în format electronic.

     

    2. Pentru desfășurarea pregătirii teoretice și practice la sediul American European Education se vor asigura următoarele:

     

    • Respectarea distanțării fizice – distanță minimă de 1,5m între două persoane apropiate;
    • Se vor asigura dispensere pentru dezinfecția mâinilor care se vor reumple ori de câte ori este necesar;
    • Se vor asigura facilitățile necesare pentru spălarea frecventă a mâinilor cu apă şi săpun.
    • Se va asigura respectarea gesturilor de barieră (purtarea obligatorie a măştii faciale în spaţiile închise, folosirea batistei de unică folosință în caz de strănut sau tuse sau tuse/strănut în plica cotului).
    • Se vor asigura curățarea minuțioasă cu detergent și apă, apoi dezinfectarea spațiilor și echipamentelor cu biocide şi virucide avizate.
    • Se vor asigura informarea şi comunicarea privind măsurile de prevenire a infecţiei cu COVID-19.

     

    Informații financiare

     

    În acest an academic 2020-2021, American European Education este conștientă că, în contextul pandemic, pot interveni probleme financiare. Ca atare, ne-am angajat să susținem toți cursanții în continuarea și finalizarea studiilor cu noi. Prin urmare, am conceput mai multe măsuri de sprijin financiar.

     

    1. Pachet de facilități privind plata taxei școlare

     

    • La taxa anuală, pentru anul II si III, achitată integral în luna septembrie se aplică o reducere de 150 euro/an;
    • La taxa anuală pentru anul I achitată integral până pe 31.07.2020 se aplică o reducere de 150 euro.
    • Taxa școlară se poate achita în 10 rate începând cu 15.09.2020-15.06.2021;
    • Imposibilitatea plății unei rate sau a mai multor rate va fi gestionată de cursant împreună cu consilierul nostru financiar, în vederea stabilirii unui calendar al plăților.

     

    2. Burse de studiu

     

    • anul I – 3 burse,
    • anul II – 1 bursă
    • anul III – 1 bursă

     

    Stagii de practică, servicii și asistență în carieră

     

    Departamentul care oferă servicii de orientare în carieră este format din 3 consilieri vocaționali care sprijină toți studenții AEE într-o varietate de moduri. În această pagină puteți găsi informații despre starea industriei ospitalității, destinații de internship și măsurile pe care le luăm pentru a ne adapta situației actuale.

     

    Pe măsură ce Academiile trec la un semestru hibrid începând din toamnă, biroul care oferă servicii de orientare în carieră va ajusta livrarea serviciilor de plasamente și orientare în carieră. Obiectivul nostru în această perioadă este să oferim în continuare cel mai înalt nivel de sprijin și asistență pentru studenții noștri.

     

    1. Stagii de practică

     

    La începutul pandemiei, toate hotelurile s-au închis și au amânat plasamentele studenților până la o notificare ulterioară. Deoarece criza de sănătate a continuat în lunile următoare, majoritatea proprietăților au anulat stagiile de practică ale studenților care trebuiau să aibă loc în vara anului 2020.

     

    Având în vedere pandemia, criza de sănătate și evoluția situației epidemiologice internaționale determinată de răspândirea coronavirusului COVID-19 în peste 150 de țări, inclusiv România, am decis că, pentru anul universitar 2019 – 2020, cursanții nu au obligativitatea de a efectua practica, urmând ca promovarea în anul academic următor, să se facă fară a fi necesară încheierea unui stagiu de practică.

     

    Cu toate acestea, continuăm să credem că dobândirea experienței de muncă relevante este importantă și că cursanții ar trebui să se adapteze la vremurile în care trăim, profitând astfel de alte oportunități de angajare disponibile în vara anului 2020.

     

    Am creat și derulăm acum Programul de experiență de vară pentru a compensa pierderea stagiilor din 2020. Prin acest program am identificat alte experiențe de muncă sau de caștigare de experiență relevantă care să ajute studenții în carieră și am încurajat studenții să le fructifice.

     

    Scopul programului este de a ajuta cursanții să-și îmbunătățească abilitățile, încrederea în ei înșiși și viitorul lor, să se dezvolte și să experimenteze ceva nou în iunie 2020.

     

    În ciuda impactului COVID 19 asupra ospitalității, ne-am angajat să ajutăm cursanții să dobândească experiență de muncă relevantă. Iunie 2020 – Septembrie 2020 este perioada în care pot pune în practică cunoștințe și abilități. 3 luni minim, maxim 4 luni de experiență pentru ca CV-ul să rămână în formă bună.

     

    Programul Experiențe de vară oferă cursanților oportunitatea de a se dezvolta și de a se implica într-o gamă largă de experiențe care îi vor ajuta să învețe noi abilități și să-și modeleze cariera viitoare. Studenții pot fie să continue stagiul de practică initial (dacă aceasta este o opțiune), ori pot găsi un nou stagiu de practică / oportunitate de angajare, să se implice în munca în comunitate sau în experiențe virtuale.

     

    Departamentul care oferă servicii de orientare în carieră lucrează în permanență pentru a se asigura că sunt identificate noi oportunități de angajare (hoteluri locale, restaurante, baruri, precum și centre de apel și alte locuri de muncă virtuale) și pentru a informa / consilia cursanții pentru a le potrivi cu locurile de muncă adecvate prin platforma online de cariere a școlii – HOSCO.

     

    Opțiuni pentru Programul de experiență de vară

     

    Opțiuni de internship prin intermediul Biroului de Carieră.

     

    Opțiunile de stagii de practică existente la partenerii școlii – se continuă stagiul de practică initial sau se aplică pentru unul nou.

     

    Posturi de interns deschise la American Hotel Academy

     

    Pozițiile de Interns deschise de AHA pentru studenți în timpul verii: Assistant Registrar, Marketing & Admissions Intern, Intelligence Officer, Marketing Strategist.

     

    Optiuni de internship online

     

    Proiecte de internship online livrate de cursanți pentru companii, online.

     

    Oportunități de angajare

     

    • Prin American Hotel Academy toate oportunitățile de angajare care apar pe parcurs sunt postate pe Hosco de îndată ce devin disponibile.
    • Căutați și găsiți singuri pe canale deschise de angajare local sau național, altele decât Hosco sau Biroul de Carieră.

     

    Voluntariat / Muncă comunitară

     

    Implicare în activități de voluntariat.

     

    În prezent, studenții lucrează în companii locale / naționale, sunt încurajați și susținuți să găsească opțiuni de angajare care se află în apropierea caselor lor și / sau virtuale prin intermediul Biroului de Carieră.

     

    2. Servicii și asistență în carieră

     

    Cum se vor schimba evenimentele de recrutare din toamnă?

     

    Interacțiunile cu angajatorii vor fi realizate, până la ridicarea restricțiilor de călătorie, virtual. Aceasta include târguri de carieră, sesiuni de informare a angajatorilor și interviuri.

     

    Cum va funcționa activitatea de recrutare în această toamnă?

     

    Biroul de Carieră va organiza în continuare toate activitățile angajatorilor în această toamnă. Calendarul de recrutare va fi organizat în colaborare cu partenerii din industrie, ca de obicei, și va fi postat pe platforma academică (eCampus) și pe platforma de carieră (Hosco) la începutul semestrului, în Octombrie 2020.

     

    Interviurile angajatorilor pe care le găzduim (denumite de obicei „recrutare în campus”) vor fi programate prin Hosco și oferite pe platforme virtuale preferate de angajatori. Toate sesiunile de informare a angajatorilor vor avea loc, de asemenea, de la distanță. Studenții vor găsi detalii despre toate aceste interacțiuni cu angajatorii prin intermediul Hosco, mai aproape de datele evenimentelor.

     

    Detaliile și datele evenimentelor de recrutare vor fi postate pe Hosco de îndată ce sunt stabilite de către angajatori. Studenții care sunt interesați să aplice vor trebui să se înscrie la evenimentul de recrutare prin intermediul platformei de carieră Hosco și/sau prin intermediul Biroului de Carieră.

     

    Mai sunt disponibile serviciile de orientare în carieră precum revizuirea CV-ului, a career portfolio și pregătirea pentru interviu?

     

    Biroul de Carieră continuă să ofere programe și servicii de coaching personal și în carieră, de la distanță și în școală, cu programare. Consilierii sunt disponibili atât în școală, la Biroul de Carieră, cât și online (prin Zoom, WhatsApp, Skype) sau la telefon pentru o varietate de servicii de dezvoltare personală și a carierei.

     

    Toate workshopurile de dezvoltare personală și a carierei vor fi organizate online pentru toți cursanții. Detaliile activităților vor fi postate pe Hosco, unde studenții interesați se pot înregistra.

     

    De asemenea, pe platforma academică eCampus, cursanții vor avea access la un Career Kit electronic de dezvoltare a carierei, personalizat pentru fiecare academie și an academic în parte. Cursanții care doresc și au nevoie de suport individual și personalizat pot beneficia de acesta prin programare la Biroul de Carieră cu unul dintre consilierii din acest birou. Întalnirile individuale pot sa aibă loc la școală sau online, în funcție de posibilitatea cursantului.

     

    Voi avea acces la servicii de carieră dacă iau un an liber de la școală?

     

    Cursanții care iau un an liber de la școală pot beneficia de serviciile de dezvoltare personală și în carieră la fel ca orice alt student care este înscris în anul academic în curs, prin intermediul platformei de carieră online (Hosco) unde sunt postate toate activitățile organizate de Biroul de Carieră și evenimentele de recrutare, inclusiv career coaching individual cu consilierii Biroului de Carieră.

     

    Programările individuale și participarea la unele activități și programe (chiar și cele virtuale) trebuie să fie înregistrate la Biroul de Carieră.

     

    Staff

     

    Situația extraordinară generată de pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 a avut un impact semnificativ și asupra desfășurării activității personalului didactic și auxiliar al American European Education.

     

    Fără excepție, tot personalul va respecta și implementa măsurile dispuse de autorități și prevăzute în legislație, cu scopul siguranței sănătății studenților și evitării răspândirii și îmbolnăvirii cu coronavirus SARS-CoV-2.

     

    Activitatea personalului didactic va fi cu preponderență online sau onsite și va fi în conformitate cu orarul Academic lansat pentru toate programele și pentru toți anii de studiu. Întâlnirile vor fi de asemenea cu preponderență online, iar în întâlnirile din instituție se va asigura respectarea măsurilor de protecție și de distanțare impuse.

     

    Nu este exclusă din desfășurarea activității prezența în instituție, ori de cate ori este nevoie, cu respectarea cu strictețe a măsurilor anti COVID-19, pentru orice problemă/solicitare care are legătură cu activitatea personalului didactic.

     

    Activitatea conducerii și personalului auxiliar se va desfășura după un program flexibil cu respectarea măsurilor și numărului de persoane aflate concomitent în spații închise, în așa fel încât să asigure permanent serviciile suport pentru activitatea academică.

     

    În acest context și în conformitate cu prevederile legislației muncii, se vor respecta deciziile conducerii privind programul de muncă al angajaților în regim de telemuncă sau muncă la domiciliu.

     

    Post a Comment