Contact

     

    American Hotel Academy

    We’re Partnering Up With CleverEat

    We’re extremely excited to be part of this partnership that supports food sustainability. Our friends at CleverEat have the following announcement:

     

    CleverEat este o inițiativă puternică pornită la începutul acestui an de doi studenți din Timișoara. Start-up-ul are ca misiune combaterea risipei alimentare într-un mod inteligent și cu adevărat funcțional – în care toată lumea câștigă. 

     

    Platforma (în viitor aplicație mobilă & web) ajută restaurantele, hotelurile, supermarket-urile etc. să vândă surplusul de mâncare la preț redus. 

    Practic, orice mâncare care în mod normal ar ajunge la gunoi, se poate încărca pe platforma CleverEat, la preț redus (~60%), după care este rezervată și ridicată de către clienții finali în intervalul orar stabilit de către local (de obicei înainte de închidere). 

     

    Pe lângă activitatea de bază descrisă mai sus, CleverEat își dorește să educe și să ajute comunitățile într-un mod cât mai practic. 

    De aceea, CleverEat, în parteneriat cu Pegas Delivery, METRO, American Hotel Academy, TASTE Culinary Business Academy și Federația Industriei Hoteliere din România, își îndeamnă comunitatea să participe într-o acțiune caritabilă, care să ajute persoanele defavorizate cu o masă caldă de sărbători. 

     

    Dacă vrei să ajuți, poți intra pe grupul de Facebook “CleverEat BRAȘOV”, unde vei putea rezerva mâncare la preț redus de la partenerii CleverEat. Aceasta va fi pusă în așteptare până de Sărbători, când localul o va pregăti, iar Pegas Delivery o va livra la Adăpostul de Noapte din Brașov. 

     

    Aceasta este prima, dar cu siguranță nu ultima ediție a acestei inițiative. Așa că dacă vrei să te implici și să faci parte dintr-o comunitate cu adevărat sustenabilă, oamenii te așteaptă cu drag! 

     

    De asemenea, dacă ai un local și dorești să te implici, scrie-le celor de la CleverEat – cu cât suntem mai mulți cu atât mai bine pentru toată lumea!

    Post a Comment