Contact

   

  New Courses

  Taste Culinary Business Academy, prima academie culinara din Romania care ofera un program de licenta in domeniul gastronomic, va propune organizarea unor workshop-uri culinare menite sa va deschida apetitul pentru fascinantalume a artelor culinare. Fiecare workshop este pregatit si sustinut de Jon Jordache, Executive Chef si absolvent al prestigiosului Cordon Bleu din Los Angeles.

  Workshop-urile pentru adulti propun un moment ideal pentru Social Cooking. Fiecare participant beneficiaza de banc de lucru individual dotat cu plite, ustensilele si ingredientele necesare. Impreuna, vom gati diferite feluri de mancare pe care le vom degusta ulterior, alaturi de vinuri bine alese.

  null

  Chef Jon Jordache

  Pasionat de bucatarie, Jon a studiat gatronomia in Statele Unite ale Americii, absolvind cu brio faimosul institut Cordon Bleu din Los Angeles. In ultimii 10 ani a fost executive chef in restaurante cu renume din SUA iar de curand s-a reintors in Brasov dorind sa foloseasca toate cunostintele dobandite pe continental American, oferind clientilor meniuri desavarsite imbinate perfect cu experienta creata in restaurantul pe care il conduce.