Contact

   

  Image Alt

  Părinți

  Home | Română | Părinți
  Despre Noi
  Structura Programei
  Admitere
  Costuri și Finanțare
  Cariere
  Părinți
  De mai bine de un deceniu conturăm cu succes modul de a gândi și carierele generațiilor tinere.
  Fiind și noi părinți, produsele și serviciile noastre educaționale sunt atent construite în jurul nevoilor și sensibilităților tinerilor, oferind totodată un pachet educațional de top, care le asigură succesul atât în cariere, cât și în viața lor de adulți.

  DIPLOMĂ BRITANICĂ

  Copilul dvs. va beneficia de toate avantajele atribuite unei diplome internaționale: cunoștiinte de actualitate, lectori internaționali cu o experiență vastă în industrie și o componentă practică crucială.

  PRACTICĂ ÎN STRĂINĂTATE

  Copilul dvs. își va îmbunătăți abilitățile și va câștiga bani în același timp, dobândind 16 luni de experiență de muncă cât e încă în școală, prin intermediul stagiilor noastre de practică internaționale.

  COSTURI ACCESIBILE

  Copilul dvs. va beneficia de toate avantajele financiare pe care le oferă programul nostru: o structură progresivă a costurilor, diferite discounturi, împrumuturi de studii, diverse planuri în rate sau burse.

  De ce industria ospitalității?

  Aici sunt câteva motive pentru care copilul dvs. ar trebui să urmeze o carieră în industria ospitalității:

  În ceea ce privește salariile din industria ospitalității, în SUA, de exemplu, un absolvent de liceu câștigă un salariu mediu între $29.000 și $57.000, în timp ce dobândind o diplomă de licență în domeniu, precum a nostră, crește salariul mediu până la $99.000.

  În ceea ce privește prestigiul și statutul, munca în industria culinară este din ce în ce mai respectată peste tot în lume. Datorită emisiunilor de gătit și bucătarilor celebri, oamenii înțeleg acum că industria culinară înseamnă mai mult decât a găti.

  În ceea ce privește diversitatea locurilor de muncă, industria ospitalității oferă o vastă selecție de oportunități în management, afaceri, educație, media și multe altele. Acest lucru le facilitează tinerilor profesioniști ușurință în a-și schimba cariera și le oferă multă libertate de a experimenta și de a-și găsi locul.

  În ceea ce privește securitatea locului de muncă în viitor, un lucru este sigur - oamenii vor călători, astfel că va fi întotdeauna nevoie de profesioniști educați, numărul de locuri de muncă urmând să crească cu peste 10% în următorii 10 ani.

  Un mare beneficiu pentru această industrie este faptul că profesioniștii pot să călătorească, să viziteze și să lucreze în multe țări diferite, dacă aleg acest lucru, experimentând diferite culturi și luând o parte din ele oriunde merg; amintiri care vor dura toată viața.

  Una dintre cele mai puternice motivații din spatele deciziei dvs. ar trebui să fie recunoașterea faptului că pasiunea crește performanță. Urmărindu-și adevărata pasiune, copilul dvs. nu va fi, cel mai probabil, confuz ani de zile, ci în schimb, va trăi o viață fericită, împlinitoare și plină de succes.

  Fă ceea ce-ți place cu adevărat și nu vei mai munci nicio zi din viața ta! (Confucius)

  workshop

  Workshop-uri de specialitate

  De la cursuri de somelier, la workshop-uri de comunicare, copilul dvs. va dezvolta afinități rare și iși va descoperi pasiuni ascunse cu ajutorul workshop-urilor noastre de specialitate.

  De ce AHA?

  Dacă nu sunteți 100% convinși, aici sunt câteva motive pentru care copilul dvs. ar trebui să aleagă AHA:

  Oferim un pachet educațional complet, de înaltă calitate, care conține o diplomă internațională de renume și două stagii internaționale de practică, cu vasta noastră selecție de parteneri din industrie.

  Prin structura noastră de costuri progresivă și oportunități de stagiu plătite, oferim studenților noștri mijloacele prin care pot compensa costurile programului.

  Studenții noștri dobândesc experiență practică crucială și învață în unele dintre cele mai bune facilități educaționale din România - laboratoarele & bucătăriile noastre de ultimă generație.

  Istoria noastră vorbește de la sine, cu mai mult de 95% dintre absolvenții American Hotel Academy care lucrează în industrie și aproximativ 30% în funcții de conducere.

  Asistența și comunicarea cu noi nu se termină după absolvire - în schimb oferim acces permanent absolvenților la selecția noastră de oportunități de carieră.

  Încurajăm cu tărie studenții să facă parte din comunitatea studențească unită pe care o creăm prin evenimente, activități sociale, acțiuni caritabile și implicarea în guvernul studenților.

  Există doar două moșteniri de durată pe care sperăm să le oferim copiilor noștri. Unul dintre acestea este rădăcini, iar celălalt, aripi. (Hodding Carter)

  parteneriate

  Parteneriate cu industria

  Copilul dvs. va avea acces la oportunități de angajare și practică în hoteluri și companii de top din selecția noastră globală de parteneri din industrie.

  Ce se va întampla cu copilul meu?

  Copilul dvs. se va dezvolta atât personal, cât și profesional în timpul petrecut la American Hotel Academy astfel:

  Va lucra în străinătate și va cunoaște și experimenta diferite culturi.

  Va trăi pe cont propriu și va învăța să gestioneze provocările.

  Se va distra și își va face noi prieteni în timp ce călătorește și vizitează locuri noi.

  Va învăța să vorbească limbi noi, pe care le va practica în fiecare zi.

  Va deveni un membru cunoscut și respectat în industria ospitalității.

  Va învăța abilități practice care îi vor ușura rutina de zi cu zi.

  cunoastere

  Haideți să ne cunoaștem!

  Am fi mai mult decât bucuroși să vă cunoaștem, așa că vă așteptăm în campusul academiei noastre pentru a vedea tot ceea ce suntem pregătiți să oferim.