Contact

   

  Image Alt

  Despre Noi

  Home | Română | Despre Noi
  Despre Noi
  Structura Programei
  Admitere
  Costuri și Finanțare
  Cariere
  Părinți

  Cum a apărut AHA?

  American Hotel Academy (AHA) este prima școală de hotel business management din România, al cărei principal scop este să ofere educație și training în domeniul ospitalității studenților români și internaționali care doresc să-și clădească o carieră globală în acest domeniu.
  Oferim celor care doresc să exceleze în acest domeniu o combinație de cunoștințe teoretice actualizate, cunoștințe practice relevante și experiență de muncă internațională prin programa noastră modernă și oportunitățile de internship la nivel mondial.
  Prin dezvoltarea studenților noștri, atât pe plan personal, cât și profesional, și oferindu-le oportunitatea de a acumula experiență de muncă internațională în domeniul hotelier din timpul anilor de studiu, aceștia vor dobândi un avantaj considerabil în lumea ospitalității după absolvire.

  Cine suntem?

  American Hotel Academy face parte din AMERICAN EUROPEAN EDUCATION (AEE) - o organizație non-profit care pune accentul pe o educație orientată către industrie și practică, pe lângă partea teoretică, ținând cont de cele mai înalte standarde de calitate aplicate în Europa și Statele Unite ale Americii.
  AEE a fost fondată în 2012 în Brașov, România și în prezent include 3 academii: American Hotel Academy, TASTE Culinary Business Academy și Digital Hub Academy , în Brașov, România.
  brasov

  Descoperă Brașovul

  Studiază în unul dintre cele mai frumoase și autentice orașe din România, care îmbină atmosfera medievală de altădată și frumusețea brută a naturii cu o multitudine de activități petru toată lumea!