Being successful in today’s world of gastronomy demands both a high level of culinary skills and an awareness of business insight from industry professionals.

Contact Us


Image Alt

Despre Noi

Home | Despre Noi
Despre Noi
Structura Programei
Admitere
Costuri și Finanțare
Cariere
Părinți

Ce este AHA?

American Hotel Academy (AHA) este prima școală de hotel business management din România, al cărei principal scop este să ofere educație și training în domeniul ospitalității studenților români și internaționali care doresc să-și clădească o carieră globală în acest domeniu.

Cine suntem?

American Hotel Academy face parte din AMERICAN EUROPEAN EDUCATION (AEE) - o organizație non-profit care pune accentul pe o educație orientată către industrie și practică, pe lângă partea teoretică, ținând cont de cele mai înalte standarde de calitate aplicate în Europa și Statele Unite ale Americii.
AEE a fost fondată în 2012 în Brașov, România și în prezent include 4 academii: TASTE Culinary Business Academy, American Hotel Academy, Digital Hub Academy și Manhattan Studies Institute, în 2 locații: Brașov, România și New York, USA.
brasov

Descoperă Brașov-ul

Studiază în unul dintre cele mai frumoase și autentice orașe din România, care îmbină atmosfera medievală de altădată și frumusețea brută a naturii cu o multitudine de activități petru toată lumea!